Malins boktips

 1. Kring denna konst

  Av: Wollter, Stina Tipsat av: Malin Larsson

  Stina Wollter är av många känd som radiopratare och kroppsaktivist men har varit yrkesverksam konstnär i mer än 30 år. I Kring denna konst får vi följa med in i hennes konstnärskap och berättelserna bakom verken.

 2. Tour de chambre

  Av: Høeg, Tine Tipsat av: Malin Larsson

  Asta är 33 år och författare. Som de flesta barnlösa singlar går hon på mer eller mindre lyckade tinderdejter och dricker öl med sina vänner. Men en dag får hon inbjudan till en återträff till minne av August.

 3. Uppdrag Hail Mary

  Av: Weir, Andy Tipsat av: Malin Larsson

  Jag ÄLSKADE Andy Weirs debutroman The Martian som var otroligt rolig och smart men blev djupt besviken av hans andra roman. Men nu har han återgått till det han gör bäst: nördigt roliga rymdskildringar!

 4. Gå med mig till hörnet

  Av: Furmark, Anneli Tipsat av: Malin Larsson

  Elise är en bra bit över 50 och är sedan ett kvarts sekel lyckligt gift med Henrik. Barnen är utflugna och Elise har en stabil och ordnad tillvaro. Men som en blixt från klar himmel slår förälskelsen till när hon träffar Dagmar på vernissage.

 5. Himlabrand

  Av: Backe Åstot, Moa Tipsat av: Malin Larsson

  För Ánte har det alltid varit självklart att han ska ta över arbetet med familjens renar, men när han inser att han är förälskad i sin bästa vän Erik känns inte längre framtiden lika säker. Vad skulle hans föräldrar och vänner säga om de visste?

Visa fler sidor...