Digital filmcirkel

Vill ni vara med i vår digitala filmcirkel? Vi pratar om den polska filmen Villebråd (2017), som är baserad på boken Styr din plog över de dödas fält av nobelprisvinnaren Olga Tokarczuk.

En lite ovanlig hämndthriller om den pensionerade lärarinnan Duszejko som bor på den polska landsbygden. På kort tid påträffas flera jägare döda i skogen. Omständigheterna är märkliga och spåren leder mot djur snarare än människor som förövare.

Videosamtalet äger rum kl. 16 den 16/3 på Teams. Anmälan sker till kavlinge.bibliotek@kavlinge.se eller loddekopinge.bibliotek@kavlinge.se. Information om hur Teams fungerar samt en länk till samtalet skickas sedan till din e-postadress. För att alla ska få möjlighet att komma till tals blir det max 4 deltagare.
För att se filmen loggar du in på cineasterna.com. För mer information om hur detta går till hittar du här.

/ Sebastian och Felix

Målgrupp: