Biblioteken i Kävlinge och covid-19

Kävlinge bibliotek följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för offentlig verksamhet och håller öppet för besök som vanligt.

Ändrade öppettider kan förekomma. Du hittar alltid information om avvikande öppettider här på bibliotekets webbplats och på vår Facebooksida.

Biblioteken följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för evenemang i höst. En del program kommer att genomföras digitalt. Fråga personalen eller se kommunens programkalender för mer information om höstens evenemang.

Tänk på att hålla avstånd till personal och andra besökare när du besöker biblioteket. Besök inte biblioteket om du är sjuk, använd då hellre våra digitala tjänster. Kontakta gärna oss om du är sjuk och inte hinner lämna tillbaka dina böcker i tid så hjälper vi dig med dina lån!

Om du tillhör en riskgrupp kan du få hjälp att hämta och lämna böcker på biblioteket genom kommunens volontärverksamhet

Bibliotekspersonalen i Kävlinge 2020-09-30

den 30 september 2020