Sommarboken för alla

11 juni till 31 augusti hälsar vi läsare i alla åldrar välkomna till en riktigt boktokig sommar med Minisommarboken, Sommarboken och Sommarläsning!

Minisommarboken - för de allra yngsta som inte läser själv

Låt någon läsa en bok tillsammans med dig och fyll i en glasstrut. Lägg glasstruten i brevlådan som finns på barnavdelningen på biblioteket. Samtidigt som du lägger din glasstrut i brevlådan så skriv upp bokens titel och författare i Minisommarbokenfoldern. För varje glasstrut du lämnar in får du en chans att vinna fina priser! Om ni läser 6 böcker, fyller i foldern och lämnar in den till personalen på biblioteket så får du en fin bokpresent. 

Sommarboken - för barn och unga

Läs en bok och fyll i en glasstrut. Lägg struten i brevlådan som finns på barnavdelningen på biblioteket. Samtidigt som du lägger din glasstrut i bredvlådan så skriver du upp bokens titel och författare i Sommarbokenfoldern. För varje glasstrut du lämnar in får du en chans att vinna fina priser! Om du läser 6 böcker, fyller i Sommarbokfoldern och lämnar in den till personalen så får du en fin bokpresent.

Minisommarboken och Sommarboken avslutas med mingel och prisutdelning fredag den 14 september kl. 16.00-17.00 på Kävlinge bibliotek

Sommarläsning - för alla över 18 år

Läs tre böcker och skriv vad du tycker om dem. Lämna sedan in foldern på biblioteket. Du kan också fylla i vårt formulär på webbplatsen. Såklart får du gärna lyssna på böcker också! När du har läst tre böcker får du en bok, alla som deltar har chans att vinna ett fint pris. Om du vill kan du även dela med dig av ditt boktips på bibliotekets Facebook-sida! 

Dina personuppgifter

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningens krav och kommer bara använda dina personuppgifter för att kontakta dig. Om du vill att dina tips publiceras på bibliotekets Facebook-sida kommer bara ditt förnamn synas.

Personuppgifterna gallras i samband med att Minisommarboken, Sommarboken och Sommarläsning avslutas. Läs mer om bibliotekens hantering av personuppgifter under Dina personuppgifter.

Taggar:

Skrivet av: Malin Larsson den 25 april 2019