Sommarboken för läsare i alla åldrar

Äntligen sommar och oändligt med tid för att läsa! 17 juni till 30 augusti kan du vara med och delta i Minisommarboken och Sommarboken för barn och unga och Sommarläsning för alla över 18 år!

Sommarboken och Minisommarboken

Så här går det till:

Läs en bok och fyll i en glasstrut. För dig som inte läser och skriver själv så finns Minisommarboken. Glasstruten får du på biblioteket eller skriver ut från bibliotekets webbsida. Lägg glasstruten i brevlådan som finns på barnavdelningen på biblioteket. Du kan lämna in glasstrutar på Kävlinge bibliotek och Löddeköpinge bibliotek. 

När du lägger din glasstrut i brevlådan så skriver du upp bokens titel och författare i en folder du får på biblioteket. Du kan också skriva ut foldern från bibliotekets webbsida eller skicka in din recension genom vårt webbformulär

För varje glasstrut du lämnar in får du en chans att vinna fina priser i utlottningen inför avslutningsfesten. Du kan läsa hur många böcker du vill. Öka dina chanser att vinna genom att läsa många böcker! Avslutningsfesten är på Kävlinge bibliotek fredagen 13/9 kl. 16-17.

Om du läser 6 böcker, fyller i foldern och lämnar in den till personalen på biblioteket så får du en fin bokpresent. Naturligtvis kan du lämna in flera foldrar om du läser massor av böcker. Glöm inte att fylla i glasstrutar också!

Om du är skolelev i Hofterup kan du lämna in glassar och foldrar på skolbiblioteket på Skönadalsskolan när höstterminen börjat och få din bokpresent i skolbiblioteket.

Sommarläsning - för alla över 18 år

Läs tre böcker och skriv vad du tycker om dem. Lämna sedan in foldern på biblioteket. Foldern får du på biblioteket eller skriver ut från bibliotekets webbplats. Du kan också fylla i vårt formulär på webbplatsen. Såklart får du gärna lyssna på böcker också!

När du har läst tre böcker får du en bok som du hämtar på biblioteket i Kävlinge eller i Löddeköpinge. Alla som deltar har chans att vinna ett fint pris.

Om du vill kan du även dela med dig av ditt boktips på bibliotekets Facebook-sida

Glad lässommar!

Dina personuppgifter

Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med dataskyddsförordningens krav och kommer bara använda dina personuppgifter för att kontakta dig. Om du vill att dina tips publiceras på bibliotekets Facebook-sida kommer bara ditt förnamn synas.

Personuppgifterna gallras i samband med att Minisommarboken, Sommarboken och Sommarläsning avslutas. Läs mer om bibliotekens hantering av personuppgifter under Dina personuppgifter.

Taggar:

Skrivet av: Malin Larsson den 25 april 2019