Gillar att läsa allt möjligt och snacka om allt möjligt. 

Är svag för amerikansk litteratur. 

Sebastians boktips

 1. Asymmetry

  Av: Halliday, Lisa Tipsat av: Sebastian Harrison

  Redaktören och New York-bon Alice inleder ett komplext förhållande med den betydligt äldre och världsberömda författaren Ezra Blazer (som antas vara baserad på Philip Roth, då Halliday dejtade honom en period).

 2. French Exit

  Av: DeWitt, Patrick Tipsat av: Sebastian Harrison

  Änkan Frances lever ett liv i överflöd tillsammans med sin trettioåriga son Malcolm, van vid att röra sig bland de finaste kretsarna på Manhattan. Plötsligt har förmögenheten som maken lämnat efter sig börjat ta slut, och de blir tvungna att flytta till en hyresfri lägenhet i Paris.

 3. Gun Love

  Av: Clement, Jennifer Tipsat av: Sebastian Harrison

  Tonåringen Pearl har sedan födseln bott i en bil tillsammans med sin mamma, parkerad utanför en campingplats i en av Floridas fattigare småorter. Trots det hårda klimatet i campingen, som befolkas av missanpassade individer med orimliga mängder skjutvapen, lyckas de skapa en drömlik tillvaro i deras lilla hem.

 4. Binas historia

  Av: Lunde, Maja Tipsat av: Sebastian Harrison

  Binas historia innehåller tre berättelser som utspelar sig under olika århundraden. På 1800-talet försöker en vetenskapsman skapa den moderna bikupan. I början av 2000-talet kämpar en amerikansk biodlare för att hålla samman sitt företag när hela bisamhällen plötsligt börjar försvinna.

 5. Slutet

  Av: Strandberg, Mats Tipsat av: Sebastian Harrison

  Hur skulle vi reagera om vi fick veta att allt liv på jorden snart skulle upphöra? Detta utforskar Mats Strandberg skickligt i sin nya roman, där världen slås av nyheten att en komet kommer kollidera med jorden och att det finns ett exakt klockslag för när alla ska dö.

Visa fler sidor...