Gillar att läsa allt möjligt och snacka om allt möjligt. 

Är svag för amerikansk litteratur. 

Sebastians boktips

 1. Revolutionary road

  Av: Yates, Richard Tipsat av: Sebastian Harrison

  En amerikansk klassiker där Paris utgör drömstaden för ett krisande par i en medelklassförort på 50-talet. Frank och April Wheelers liv är utåt sett perfekt.

 2. Vernon Subutex 1-3

  Av: Despentes, Virginie Tipsat av: Sebastian Harrison

  Vernon Subutex har inget jobb sedan hans kultförklarade skivbutik fick stänga ned. När hans rika rockstjärnekompis Alex Bleach plötsligt dör finns det ingen kvar som kan hjälpa honom med hyran.

 3. Serotonin

  Av: Houellebecq, Michel Tipsat av: Sebastian Harrison

  Florent-Claude är en agronom och byråkrat som utreder det europeiska jordbruksstödets konsekvenser. Han har dock tröttnat på sitt jobb och sin flickvän. ”Ni är på väg att dö av sorg” konstaterar en läkare efter att ha granskat hans värden.

 4. Ljuset som försvann

  Av: Krastev, Ivan Tipsat av: Sebastian Harrison

  Vad hände efter Berlinmurens fall 1989? Hur kommer det sig att alltfler östeuropeiska länder rör sig i en mer högerextrem riktning? Krastev och Holmes erbjuder ett färskt perspektiv på varför den liberala drömmen inte direkt slog igenom i länder som Ungern, Polen och Ryssland, samt varför USA sakta men säkert upphör att vara sinnebilden för den liberala demokratin.

 5. A Very Stable Genius

  Av: Rucker, Philip Tipsat av: Sebastian Harrison

  Jag undrade om Trump var lika kaotisk som han verkade, eller om det kanske var någon medveten och märklig strategi för att förvirra sina motståndare. Denna reportagebok bygger på intervjuer med hans innersta krets och ger en detaljerad inblick i hur det är i Vita huset med Trump vid rodret.

Visa fler sidor...