Gillar att läsa allt möjligt och snacka om allt möjligt. 

Är svag för amerikansk litteratur. 

Sebastians boktips

 1. Asymmetry

  Av: Halliday, Lisa Tipsat av: Sebastian Harrison

  Redaktören och New York-bon Alice inleder ett komplext förhållande med den betydligt äldre och världsberömda författaren Ezra Blazer (som antas vara baserad på Philip Roth, då Halliday dejtade honom en period).

 2. French Exit

  Av: DeWitt, Patrick Tipsat av: Sebastian Harrison

  Änkan Frances lever ett liv i överflöd tillsammans med sin trettioåriga son Malcolm, van vid att röra sig bland de finaste kretsarna på Manhattan. Plötsligt har förmögenheten som maken lämnat efter sig börjat ta slut, och de blir tvungna att flytta till en hyresfri lägenhet i Paris.

 3. Min vän Dahmer

  Av: Backderf, Derf Tipsat av: Sebastian Harrison

  En serieroman om den ökända amerikanska seriemördaren Jeffrey Dahmer, innan han blev mördare. Tecknad av Backderf som gick i skolan tillsammans med Dahmer och som så småningom blev hans vän.

 4. Det här kommer göra ont

  Av: Kay, Adam Tipsat av: Sebastian Harrison

  Adam Kay var läkare inom den offentliga sjukvården i London innan han styrde om och blev komiker samt författare. Den här boken innehåller hans dagboksanteckningar från den tiden.

 5. Gun Love

  Av: Clement, Jennifer Tipsat av: Sebastian Harrison

  Tonåringen Pearl har sedan födseln bott i en bil tillsammans med sin mamma, parkerad utanför en campingplats i en av Floridas fattigare småorter. Trots det hårda klimatet i campingen, som befolkas av missanpassade individer med orimliga mängder skjutvapen, lyckas de skapa en drömlik tillvaro i deras lilla hem.

Visa fler sidor...