Jag är bibliotekarie med ansvar för bibliotekssystem, IT-frågor och facklitteratur på Löddeköpinge bibliotek.

Har du frågor om nedladdning av e-böcker, vill ha tips på fantasyböcker eller bara prata om vem som är den bästa figuren i böckerna om mumintrollen kan du prata med mig!

Malins boktips

 1. Ingen jämfört med dig

  Av: Brun, Jonas Tipsat av: Malin Larsson

  Sextonåriga Stewe har åkt till sommarstugan med sina föräldrar. Sommaren är ovanligt het och tristessen är lika tryckande som värmen. Allt förändras när Stewe träffar John, den unge hemlighetsfulle mannen som har flyttat in i det tomma huset en bit ner för älven.

 2. Bara ha roligt

  Av: Maunsbach, Maria Tipsat av: Malin Larsson

  Lydia har ett fast jobb som kommunikatör, är självständig och hungrig på upplevelser. Men allt hon vill göra är att möta den stora kärleken. Så när Lydia träffar Johannes genom en gemensam vän kastar hon sig huvudstupa in i en relation med en man hon egentligen inte känner.

 3. Inlandet

  Av: Willows, Elin Tipsat av: Malin Larsson

  En ung kvinna flyttar 100 mil norrut till sin pojkväns hemort, ett litet samhälle i Norrlands inland. Men redan när hon packar in sina väskor i hans bil inser hon att relationen är slut. Trots det följer hon med honom och blir kvar, utan att själv riktigt förstå varför.

 4. Sleeping giants

  Av: Neuvel, Sylvain Tipsat av: Malin Larsson

  Rose är elva år gammal när hon gör en märklig upptäckt – hon faller ner i ett djupt hål och landar i en stor hand av metall. Handen verkar vara flera tusen år gammal och ingen förstår riktigt var den kommer ifrån eller vem som har gjort den.

 5. X - den sista platsen

  Av: Ajvide Lindqvist, John Tipsat av: Malin Larsson

  Hösten 2016 drar en självmordsvåg genom Stockholms undre värld och människor med kopplingar till kriminella hittas döda. Kriminaljournalisten Tommy T tar på sig att börja utreda självmorden.

Visa fler...