Lindas boktips

 1. Gittan och gråvargarna

  Av: Lindenbaum, Pija Tipsat av: Linda Harrisson

  Gittans förskola ska på utflykt till andra sidan ängen. Längs vägen klappar kompisarna på hundar, hoppar över diken och håller i maskar. Inte Gittan. ”Hon vågar nästan inget.”

 2. Trollen i skogen

  Av: Cederlund, Charlotte Tipsat av: Linda Harrisson

  Astrid sitter på tåget till mormor och grämer sig över den inställda höstlovsresan till Teneriffa. Nu ska lovveckan istället tillbringas hos mormor i den övergivna byn Bråfall i Dalarna.

 3. Väktarinnan

  Av: Rosén, Åsa Tipsat av: Linda Harrisson

  Iza och Enok tvingas lämna sitt liv i Stockholm och flytta med mamma och pappa till den lilla byn Kaulinpää i Tornedalen efter att pappan fått problem med hjärtat och föräldrarna därför önskar lämna det hektiska storstadslivet.

 4. Kreativa Karins jul för barn!

  Av: Andersson, Karin Tipsat av: Linda Harrisson

  I denna färgglada och inspirerande bok kryllar det av roliga förslag på julpyssel. Alla är enkla och kräver inga krångliga instruktioner eller udda material.

 5. Den underliga julklappen

  Av: Sundström, Josefine Tipsat av: Linda Harrisson

  Saga ska fira jul hos morfar på landet. I bilen på väg till morfar hoppas Saga på snö så att skidorna som är lastade i bilen kan komma till användning och Saga kan få visa allt hon vågar. Ett helt år har ju gått sedan det var jul förra gången och tänk vad mycket mer en vågar efter ett helt år!

Visa fler sidor...