Information om bibliotekens verksamhet med anledning av covid-19

Biblioteken är viktiga mötesplatser för information och vägledning och i Kävlinge kommun håller biblioteken öppet för besök som vanligt.

Vissa avvikelser från ordinarie bemanningstider kan förekomma. Kävlinge kommun följer noga Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring offentlig verksamhet och sker förändringar kring öppethållandet annonserar vi här och på vår Facebooksida: https://www.facebook.com/kavlingebibliotek/

Många programpunkter är inställda till 30 september. En del program kommer att genomföras digitalt - se bibliotekets programkalender för mer information. 

Tänk på att hålla ett avstånd på 1,5 meter till personal och andra besökare när du besöker biblioteket. På grund av Folkhälsomyndighetens rådande rekommendationer kan vi för närvarande inte hjälpa till vid kopieringen eller scanningen. Du får gärna kopiera själv.  

Vi ber dig att inte besöka biblioteken om du är sjuk eller känslig för smitta, använd då hellre våra digitala tjänster. Kontakta gärna oss om du är sjuk och inte hinner lämna tillbaka dina böcker i tid så hjälper vi dig med dina lån! Om du tillhör en riskgrupp kan du få hjälp att hämta och lämna böcker på biblioteket genom kommunens volontärverksamhet. 

Tack för visad förståelse! 

Bibliotekspersonalen i Kävlinge 2020-08-12

den 17 mars 2020