Evenemang för barn

Information om datum och tider till våra aktiviteter hittar du i evenemangskalendern. 

Babysaga (0-1,5 år)

Kom till biblioteket och uppmuntra språkglädjen hos våra allra minsta! Barnbibliotekarien läser pekböcker, rimmar och ramsar och sjunger tillsammans med bebisar och föräldrar. Anmälan senast 2 dagar före till respektive bibliotek.

Barnbio 

Kom till biblioteket och kolla på film! Vi visar film på biblioteken i Löddeköpinge och Kävlinge för barn i olika ålder. Förskolor och föräldrar kontaktar biblioteken och bokar plats i förväg. 

Sagostunder (3-6 år)

Lyssna på sagor på biblioteken! Spöken, syskon, prinsessor och dinosaurier – det finns sagor om allt! Sagostunderna riktar sig främst till barn i ålder 3-6 år men barn i alla åldrar är välkomna! Ingen anmälan behövs – det är bara att dyka upp. Grupper från förskolorna bokar med fördel plats i förväg så att vi är säkra på att alla får plats!
På måndagar och fredagar kl 10:00 är det sagostund på Kävlinge respektive Löddeköpinge bibliotek. 

Bokcirkel för barn (6-9 år) och vuxna

Bibliotekets första bokcirkel för barn och vuxen! Anmäl er till biblioteket i par, läs boken tillsammans och kom sedan till biblioteket för att prata om boken med barnbibliotekarierna och andra deltagare. Fika finns såklart! Inför varje tillfälle kan deltagarna hämta ett exemplar av boken på biblioteket.

Bokfika (9-12 år)

Älskar du att läsa? Eller går du fortfarande och väntar på den perfekta boken? Kom till biblioteket så pratar och tipsar vi böcker tillsammans med barnbibliotekarien. Ingen föranmälan behövs – det är bara att dyka upp. Naturligtvis bjuder bibliotekarien inte bara på boktips utan på fika också!

Bokfika (13+)

Går du på högstadiet och gillar att läsa och prata om böcker? Gillar du att fika? Gillar du att göra allt samtidigt? Då ska just du komma på bokfika! Kom till skolbiblioteket och träffa våra bibliotekarier från biblioteken i Löddeköpinge och Kävlinge som tipsar om böcker och bjuder på fika tillsammans med skolbibliotekarien. Ingen föranmälan behövs – det är bara att dyka upp. 
 

Kommande evenemang