Digital bokcirkel med Frida och Lisen

Vill ni vara med i vår digitala bokcirkel? I maj läser och diskuterar vi Två flickor på Irland av Edna O'Brien.

Bokcirkel med Frida och Lisen - Frida och Lisen läser Edna O´Briens Två flickor på Irland

Under två veckors tid 3-14 maj diskuterar vi i den slutna gruppen Bokcirkel på biblioteken i Kävlinge tillsammans med andra som läst samma bok. När du har fått boken ansöker du om medlemskap i gruppen via denna länk www.facebook.com/groups/bokcirkelpabibliotekenikavlinge.

Du kan också delta i ett videosamtal tisdag 18 maj kl. 11.00. Det är ett begränsat antal platser och anmälan krävs. Samtalet hålls digitalt på Teams och vi skickar ut instruktionre med mejl en vecka innan.

Boken skickas hem till dig om du inte kan hämta den på biblioteket.

Om du är sugen på att vara med mejlar du dina kontaktuppgifter till kavlinge.bibliotek@kavlinge.se.

Taggar:

den 12 januari 2021