Digital bokcirkel med Frida och Lisen

Vill ni vara med i vår digitala bokcirkel? I vår läser vi böcker från Europa, och först ut är nobelpristagaren Olga Tokarczuks Styr din plog över de dödas ben.

På grund av pandemin kommer vi att skicka hem boken till de som är intresserade av att vara med. Är ni sugna mejlar ni kavlinge.bibliotek@kavlinge.se med era kontaktuppgifter. Bokcirkeln äger rum på Facebook 1/2-12/2. Ansök om att gå med i gruppen Bokcirkel på biblioteken i Kävlinge.
Ni kan också delta i ett videosamtal kl. 15.00 den 16/2. Eftersom det är begränsat antal platser måste ni anmäla er till detta samtal separat. Blir detta tillfälle fullbokat försöker vi sätta in ett till. Länk till samtalet kommer att skickas till din e-postadress.
Det blir kul! /Frida och Lisen
Skrivet av: Sebastian Harrison den 12 januari 2021