Startsida

Nyheter

 1. Nu finns ett nytt avsnitt av Bokad ute!

  Nu har Frida och Lisen spelat in ett nytt avsnitt av bibliotekets podd! Du hittar det senaste avsnittet "Längta bort och längta hem" och alla tidigare avsnitt där poddar finns. God lyssning!

 2. Utökade öppettider

  Från och med måndag 12 april är Kävlinge bibliotek bemannat kl. 10.00-18.00 på måndagar. Löddeköpinge bibliotek är bemannat kl. 10.00-18.00 på tisdagar. Övriga vardagar är biblioteken bemannade kl. 10.00-14.00.

 3. Tips - Kävlinge kommuns nya digitala rådgivningsforum!

  För dig som behöver vägledning om du till exempel har ett brev som du inte förstår, behöver råd om vart du kan vända dig i ett ärende, eller hjälp med enklare ärenden som kan göras via telefon eller videolänk.

Visa fler sidor...

Personalens senaste boktips

 1. Bonjour tristesse

  Av: Sagan, Françoise Tipsat av: Sebastian Harrison

  Och här kommer en till semesterskildring av en fransyska, utgiven bara ett år efter De små hästarna i Tarquinia. Franska författarare är väl helt enkelt bäst på att beskriva den misär som kan uppstå på en semester.

 2. De små hästarna i Tarquinia

  Av: Duras, Marguerite Tipsat av: Sebastian Harrison

  Året är 1953 och två par håller till på en italiensk semesterort. Här händer det ingenting. Paren dricker förstrött Campari, äter på samma restaurang varje kväll och badar emellanåt.

 3. Vi röstar om vi saknar mamma

  Av: Pascoal, Nina Tipsat av: Sebastian Harrison

  Tre systrar och en mamma semestrar på en charterö. Pirrig förväntan blandas med känslor av förvirring när de utforskar ön. Allt berättas ur tolvåriga mellansystern Kornelias perspektiv.

Visa fler sidor...

Kommande evenemang