Här är du:  Familjelördag

Tid och plats:

1. lördag, den 22 april 2017 Tid: 11:00 Kävlinge bibliotek
Pyssel familjelördag

Välkomna på familjelördag på Kävlinge bibliotek! Under lördagen kan hela familjen skapa tillsammans vid våra olika stationer.

Dagens program:

11.00 Kulturskolans elever uppträder.

11.00-14.00 Besök våra pysselstationer:

• Skapa ditt drömbibliotek i papper och färg tillsammans med Kulturskolans Sissel Gustafsson.
  • Pyssla med pärlor och gör armband eller halsband, eller pynta en egen kungakrona.
  • Lär dig göra pappersslöjd av böcker tillsammans med Ann-Sofie Magnér från Hemslöjden Malmöhus.

12.00-13.30 Lär dig spela några ackord på ukulele och testa att spela till inspelad musik.

13.00 Bokklubben Bokmalarna vänder sig denna lördag till barn och vuxna i alla åldrar - tipsa om bra böcker över generationsgränserna!

Bibliotekscaféet har öppet kl. 11.00-14.00 med försäljning av hembakat och mackor. Endast kontant betalning.